Transplantimi i Qimeve të Qelizave Burimore

Transplantimi i qimeve të qelizave burimore është një teknikë që përdor qelizat në indet e trupit tuaj për të arritur rendiment superior të flokëve dhe një pamje më të plotë, më të thellë dhe për të stimuluar rritjen natyrale të flokëve me efekte minimale anësore.

Humbja e flokëve është një çështje dermatologjike që ndikon jo vetëm në pamjen tonë, por edhe në mënyrën se si ndjehemi. Si rezultat, shumica prej nesh drejtohen në trajtime kirurgjikale për humbjen e flokëve që kanë rezultate të ndryshme me dhimbje dhe siklet të fortë. Ne ju ofrojmë një zgjidhje pa dhimbje, natyrale për të stimuluar rritjen e flokëve në qendrën tonë të transplantimit të flokëve dhe t’ju jap një pamje të re dhe tërheqëse me një teknikë revolucionare në transplantimin e qimeve të qelizave burimore në industrinë e transplantimit të flokëve.

Çfarë është transplantimi i flokëve të qelizave burimore?

Transplantimi i qimeve të qelizave burimore të përdorura për humbjen e avancuar të flokëve është një teknologji e re që përdor qelizat burimore të vetë pacientit. Qelizat burimore janë një lloj i veçantë i qelizave në trup që mund të dallojnë shumë lloje të ndryshme qelizash për të rritur indet. Ato mund të quhen qelizat e nënës së saj, sepse ato kanë potencialin të ndajnë dhe prodhojnë të gjitha llojet e qelizave të trupit.

Transplantimi i qimeve të qelizave burimore përdor potencialin e rritjes së qelizave burimore për të stimuluar rritjen e flokëve. Gjatë procedurës, qelizat burimore injektohen në gjëndrat e flokëve me mikro injeksione. Këto qeliza ndahen në rajonin marrës për të prodhuar qeliza të reja dhe për të regulluar fijet e flokëve.

Çfarë duhet të presim nga transplantimi i flokëve të qelizave burimore?

Transplantimi i qimeve të qelizave burimore është një metodë ambulatore e transplantimit të flokëve që shkakton pak dhimbje dhe siguron shërim të shpejtë. Procesi fillon duke hequr qelizat burimore nga indet dhjamore të trupit tuaj. Kjo kërkon thithjen e yndyrës nga ijet ose barku duke përdorur një pajisje thithjeje të ndihmuar nga uji. Kjo zgjat për gati një orë dhe është prerë një vrimë e vogël që nuk kërkon qepje dhe mund të shërohet natyrshëm. Vaji i përftuar në këtë mënyrë injektohet më pas për heqjen e qelizave burimore të implantuara në gjëndrat e flokëve të dëmtuar duke përdorur mikroineksione për të stimuluar rritjen e flokëve. Meqenëse transplantimi i qimeve të qelizave burimore është një procedurë minimale invazive, ju lejohet të ktheheni në shtëpi në të njëjtën ditë.

Kur behet transplantimi i qelizave burimore?

Transplantimi i qimeve të qelizave burimore me një mundësi të jashtëzakonshme shëruese dhe rinovuese është bërë zgjedhja e atyre që kanë humbje të avancuar të flokëve ose që duan të trajtojnë humbjen e flokëve dhe të rifitojnë besimin. Kjo teknikë ju ofron përparësitë e mëposhtme :

  • Ofron shërim të shpejtë pa probleme: Transplantimi i qimeve të qelizave burimore nuk kërkon qepje, nuk lë shenja dhe siguron shërim të shpejtë.
  • Ajo siguron rezultate të shpejta: Dihet që implantimi i qelizave burimore në gjëndrat e flokëve stimulon rritjen e flokëve dhe jep rezultate të shpejta pa ndonjë efekt anësor të imagjinueshëm.
  • Siguron restaurimin e vijës natyrale të flokëve: Për dallim nga teknikat kirurgjikale, transplantimi i qimeve të qelizave burimore rinovon linjën tuaj natyrale të flokëve, duke rivendosur pamjen tuaj tërheqëse, rinore.

A ka ndonjë provë shkencore për efektivitetin transplant të qimeve të qelizave burimore?

Megjithëse transplantimi i qimeve të qelizave burimore është një teknologji e re e transplantimit të flokëve në dispozicion në shumë pak klinika në Mbretërinë e Bashkuar, kërkime të gjera shkencore janë kryer nga institute dhe studiues të ndryshëm për të hetuar potencialin e përtëritjes së flokëve.

Studiuesit në Universitetin e Pensilvania kanë zbuluar që qelizat burimore mund të rigjenerojnë folikulet e flokëve që mungojnë ose po vdesin dhe humbjen e flokëve të kundërt. Një studim tjetër i publikuar në Nature Communications raporton se qelizat burimore mund të shndërrohen në qeliza epiteliale dhe të përdoren në trajtimin e humbjes së flokëve, shërimin e plagëve dhe sëmundjeve të tjera degjenerative dermatologjike.

Kush është i përshtatshëm për transplantimin e qimeve të qelizave burimore?

Për shkak të potencialit të tij të shkëlqyeshëm për rigjenerimin e flokëve, transplantimi i qimeve të qelizave burimore mund të përdoret për njerëzit e mëposhtëm:

Njerëzit me humbje të avancuar të flokëve që përfshijnë pjesë të ndryshme të trupit, përfshirë vetullat dhe mjekrën.

Personat që nuk duan të kenë një transplantim kirurgjik të flokëve

Njerëzit të cilët nuk i përgjigjen trajtimit mjekësor të humbjes së flokëve

Ju mund të kontaktoni qendrën tonë të transplantimit të flokëve për më shumë informacione rreth transplantimit të qimeve të qelizave burimore.

Menu