Transplantimi i Flokëve Të Gjatë Teknika FUE

Zhvillimet më të fundit në procedurën e FUE të transplantimit të flokëve përfshijnë teknikën e parregullt të transplantimit të flokëve të flokëve të gjatë FUE. Psikologjia është veçanërisht e rëndësishme për gratë dhe arsyet janë të qarta. Sidoqoftë, ky opsion është po aq i rëndësishëm për burrat që refuzojnë të rruajnë kokën për kirurgji për të njëjtat arsye estetike dhe sociale si gratë. Transplantimi i flokëve të gjatë FUE është i përshtatshëm për pacientët që nuk duan të rruajnë flokët e tyre. Procedura është minimale invazive dhe efektive. Pacientët tani mund të rivendosin vijën e flokëve ose të kurojnë humbjen minimale të flokëve me pak ose aspak zbulim.

Siç nënkupton edhe emri, ndryshimi kryesor midis procedurës normale FUE të Transplantit të Flokëve dhe procedurës FUE me flokë të gjatë është se operacioni kryhet pa rruajtjen e kokës ose ndonjë kokës. Meqenëse flokët e dhuruesve janë hequr plotësisht, shumica e pacientëve mund të kthehen në punë ditën tjetër.

Si Aplikohet Teknika FUE e Flokëve të Gjata ?

Ashtu si në procedurën konvencionale FUE, shartimet hiqen individualisht nga një vend donatorësh (zakonisht pjesa e pasme ose anët e kokës). Sidoqoftë, procedura është shumë më e ndjeshme dhe kërkon teknikë të kujdesshme kirurgjikale për të siguruar heqjen dhe implantimin e saktë të shartimeve të shëndetshme. Ashtu si me procedurën standarde FUE, flokët kthehen ngadalë gjatë një periudhe prej 12 muajsh. Për shkak se rritja e flokëve është graduale, shumica e njerëzve as nuk e vërejnë ndryshimin.

Cilat Janë Avantazhet e Flokëve të Gjatë FUE ?

Kirurgjia e transplantit të flokëve të gjatë FUE me flokë të gjatë është një teknikë transplantimi për pacientët që kërkojnë vëllim të mirë të flokëve në më pak kohë. Kjo teknikë e transplantimit është më e përshtatshme për ata që duhet të marrin pjesë në ndonjë funksion apo ngjarje të rëndësishme siç është martesa brenda 15-20 ditëve. Pas kësaj operacioni, flokët zakonisht fillojnë të bien jashtë brenda 3 muajsh, por regrowth është aq teknikë FUE. Në transplantimin e flokëve FUE të flokëve të gjatë, flokët e gjatë hiqen nga zona e dhuruesit dhe implantohen pa shkurtime të shkurtra për të parë rezultate të menjëhershme pas operacionit.

Në teknikën e transplantimit të flokëve FUE me flokë të gjatë, transplantimi i flokëve bëhet pa rruajtjen e zonës së marrësit ose donatorit. Unlikeshtë ndryshe nga FUE tradicionale, ku të gjitha flokët duhet të rruhen për të lehtësuar heqjen dhe vendosjen e rrokjes. Avantazhi më i madh i transplantimit të parregullt të flokëve është se zvogëlon kohën e pritjes dhe zvogëlon shkallën e fiksimit. Kur flokët e pacientëve janë të gjatë, ata mund të fshehin skuqje dhe predha me flokët e tyre ekzistues.

Për Kë është Teknika FUE me Flokë të Gjatë të Përshtatshme ?

  • Burra dhe gra që nuk duan të rruajnë flokët e tyre
  • Personat e televizionit, zyrtarët e bankës, etj., Të cilët dëshirojnë të fshehin operacionet e transplantimit të flokëve.
  • Njerëzit të cilët nuk kanë kohë të mjaftueshme për të pritur rritjen e flokëve dhe shërimin e plotë.

Për më shumë informacione rreth teknikës së transplantimit të flokëve FUE me flokë të gjatë, ju lutemi kontaktoni qendrën time të transplantimit të flokëve.

Menu