Teknikat e Transplantimit të Flokëve

emphair

Metoda DHI Hair Transplant është një metodë që lejon mbjelljen në kohë të shkurtër duke përdorur objekte te veçanta të zhvilluara.Në përmes të stilolaps DHI, Hapet kanalizimi dhe mbjelljen e rrënjëve janë kryer në të …

Humbja e flokëve është një përvojë e keqe për të gjithë, por është më keq ta zëvendësoni me mbjellje të panatyrshme.

Frika nga gjilpërat dhe dhimbja e përjetuar gjatë injektimit të gjilpërave është një pengesë që shpesh anashkalohet në transplantimin e flokëve

Video promovuese
Emphair

Play Video

Analizë falas e flokëve

emphair

Emphair ka arritur sukses të madh me produktet që ka zhvilluar në fushën e shëndetit të flokëve që nga viti 2008 dhe tani vazhdon t’ju shërbejë me shërbimin Falas Analizës së Flokëve.

Cfare thane ata

EXCELLENT
746 reviews on
Volkan Akşun
Volkan Akşun
2021-02-22
Emphair ailesine çok teşekkür ederim ilgilerinden dolayı çok memnun kaldım ekim sonrasında hiç agrı hissetmedim herkese tavsiye ederim ilgilerinden dolayı çiğdem hanıma teşekkür ederim ?
Rıdvan Özhan
Rıdvan Özhan
2021-02-20
Operasyon yakın zamanda yapıldığından dolayı yorum yapmak zor fakat iyi gidiyor. Sürecin her aşamasında gösterdiği ilgi ve detaylı bilgilendirmeleri için Saadet hanıma da teşekkür etmek gerek.
Arif Yıldız
Arif Yıldız
2021-02-20
Emphair HAİR AİLESİNE SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM . AYRICA İLGİ VE ALAKASİNDAN DOLAYI SAYIN SABİHA HANIMA ÇOK TESEKKÜR EDERİM
Serkan Ayvaz
Serkan Ayvaz
2021-02-19
İşlemin her aşamasında eksiksiz bir şekilde takip ettiler.ilgili ve güven veren bir kurum umarım sonuçtan da memnun kalırım.6 ay sonra geri bildirim yazarim
Ahmet Yerlikaya
Ahmet Yerlikaya
2021-02-18
Merhaba emphair ekipine çok teşekkürler ediyorum 2. Seans saç ekimimizi de çok başaralı bir şekilde olduk ve 2 . defa çok memnun kaldım .Emphair ekipine ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim gönülden ve emphair ekipine tekrar sonsuz teşekkürler ?
Memet Uluğkaya
Memet Uluğkaya
2021-02-18
İlgi ve alakaları üst düzeyde

Spitalet tona

emphair

SPİTALİ AMSTERDAM ACIBADEM

amsterdam acıbadem emphair şube

Ne kryejmë operacione të transplantimit të flokëve të pacientëve tanë që preferojnë Amsterdam për Transplantimin e Flokëve në Spitalin e Amsterdam Acıbadem.

EMPCLINICS ISTANBUL ATASEHIR

empclinics binası

Transplantimi i flokëve të pacientëve tanë që preferojnë Stambollit për transplantim të flokëve po kryejnë e Stambollit EMPCLINICS.

informacione rreth transplantimit të flokëve

Koha e Operacionit

6-8 orë

Anestezia

Metoda e qetësimit, anestezi lokale.

përfundimi i procesit

1 vit

Teknikat e Përdorura

Choi / DHI, Perkutane, Fue, Sapphire

Kush mund ta bëjë atë të përfunduar?

Kushdo që nuk ka sëmundje nën moshën 18 vjeç

Cilat janë rreziqet e operacionit?

Nuk ka asnjë rrezik

Para dhe pas

Pa dhimbje, pa plagë, pamje natyrale të flokëve! Më shumë se 25.000 operacione të suksesshme me përsosmëri

Kërko një Thirrje Prapa

Menu