Dizajn i Personalizuar në Transplantimin e Flokëve

Dizajn i Personalizuar në Transplantimin e Flokëve

Hapi më i rëndësishëm i procedurës është të bëni modelimin e personalizuar të flokëve. Sidomos, dizajni i vijës së përparme të flokëve është tipari më vendimtar i dizajnit të transplantimit të flokëve. Planifikimi i duhur është i rëndësishëm për rezultate të suksesshme në operacionet e transplantimit të flokëve. Një nga aspektet më të rëndësishme të transplantimit të suksesshëm të flokëve është të planifikoni dhe hartoni linjën e re të flokëve të pacientit.

Vija e flokëve të çdo pacienti është unik

Vija e përparme e flokëve të çdo pacienti është unike dhe unike. Dizajni duhet të planifikohet me kujdes për secilin pacient, sepse rezultati mund të duket vetëm aq i natyrshëm sa të jetë e mundur. Prandaj, planifikimi i kujdesshëm i transplantimit të flokëve nga kirurgu për transplantin e flokëve në konsultim me pacientin është thelbësor. Disa nga faktorët kryesorë që duhet të merren parasysh janë:

Dizajn i Përshtatshëm Për Moshën

Të gjithë burrat dhe gratë përjetojnë disa rrallime dhe humbje të flokëve gjatë gjithë jetës së tyre. Nëse nuk planifikohet transplantimi i duhur i flokëve, pacienti atëherë mund të ketë një vijë të drejtë flokësh që nuk duket aspak e natyrshme. Prandaj, është thelbësore që linjat e flokëve të pacientit të jenë të dizajnuara që të duken të përshtatshme për moshën, si tani, ashtu edhe në vitet në vazhdim. Shtë gjithashtu e rëndësishme të planifikoni densitetin e duhur të transplantit të flokëve.

Fotografitë e vjetra: Të kërkosh përsëri në kohë

Kur hartojmë modelin e ri të flokëve të një pacienti, fotografitë e vjetra të pacientit para se të fillojnë të provojnë humbjen e flokëve, dhe fotografitë e marra gjatë gjithë jetës së tyre, na ndihmojnë të rigjenerojmë linjën e flokëve si përpara humbjes së flokëve. Kjo ndihmon në rigjenerimin e një linje flokësh natyrale dhe në arritjen e suksesit të përgjithshëm në transplantimin e flokëve. Kjo gjithashtu na ndihmon të kuptojmë qëllimet personale të secilit pacient për të arritur me procedurën e transplantimit të flokëve.

Kamerierët e pacientit janë budallenj

Si pjesë e një projektuesi të operacionit për restaurimin e flokëve, ne diskutojmë me secilin pacient qëllimet dhe pritjet e tyre në detaje, dhe ndajmë përvojat dhe rishikimet tona me një kirurg për restaurimin e flokëve. Qëllimi ynë është të sigurojmë që çdo pacient të ndihet i qetë dhe është i sigurt në lidhje me procedurën e restaurimit të flokëve, ndërsa shkon drejt shërimit. Kënaqësia dhe pritjet e pacientëve janë të rëndësishme; Përveç kontributit në të kuptuarit e procedurave dhe rezultateve të secilit pacient, kushtimi i kohës në një rezultat më të mirë do të ndihmojë në marrjen e rezultateve më të mira.

Para se të bëni hairstyle e flokëve, duhet t'i kushtoni vëmendje:

Të jesh një hairstyle është një vendim i madh, megjithatë. Kostoja e një hairstyle në kalibër të lartë mund të jetë një shpenzim i rëndësishëm për shumë njerëz. Mund të jetë një efekt negativ afatgjatë te një pacient i sëmurë fizikisht dhe mendor.

Një pacient që vuan nga humbja e flokëve do të vazhdojë të humbasë flokët e tyre pa vetëdije gjatë gjithë jetës së tyre. Kur hartoni një prerje flokësh dhe një hairstyle të paqëndrueshme është një faktor i rëndësishëm që duhet të merret në konsideratë.

Nëse jeni duke menduar të bëni një praktikë të kujdesit për flokët dhe dëshironi të bisedoni me një nga mjekët tanë të kujdesit për flokët, mund të shkoni me ne.

Menu