Analiza e flokëve të ndihmuar nga kompjuteri

Eshtë një aplikim teknologjik i analizës së flokëve që ofron informacione rreth ciklit të flokëve dhe cilësinë e personit të përdorur në procesin e cilësisë së flokëve, shkallës së derdhjes dhe operacioneve të transplantimit të flokëve. Analiza e flokëve të ndihmuar kompjuter; alopecia është një teknikë e analizave alopeci, kokës dhe flokëve për të ofruar shërbim më sistematik dhe më të saktë ndaj klientit, duke siguruar informacion të detajuar mbi analizën e llojit të flokëve dhe llojeve të flokëve dhe metodat e duhura të kujdesit.

Si kryhet analiza e flokëve të ndihmuar nga kompjuteri ?

Analiza e flokëve të ndihmuar kompjuter; një program softuer që ju lejon të zgjeroni kokën tuaj 200x, me ndihmën e pajisjeve dhe mjeteve. Kjo ju lejon të bëni fotografi të shumta të rritjes së kokës, folikulit dhe flokëve tuaj, të identifikoni skalpin e kokës, të identifikoni trajtimin më të përshtatshëm, të parandaloni plakjen e flokëve dhe derdhjen deri në 30 vjet. Analiza e flokëve të ndihmuar kompjuter; ai i lejon klientit të shërojë dhe monitorojë progresin e procesit të shërimit duke siguruar zbulimin e saktë që ndihmon në rrallimin e kokës dhe / ose simptomat e flokëve. Me trajtime mbështetëse të tilla si PRP, ajo ndihmon për të aplikuar teknologjinë dhe shërbimet më të fundit në dispozicion për të ndihmuar në çdo humbje të flokëve ose problem të rrallimit që mund të keni.

Cilat janë përfitimet e analizës së flokëve të ndihmuar nga kompjuteri?

Ajo rrit efikasitetin, suksesin dhe kënaqësinë e klientit nga rezultatet duke siguruar metodën më të saktë të kujdesit për flokët dhe kokën bazuar në rezultatet e analizës së flokëve të ndihmuar. Ai siguron informacionin e nevojshëm për specialistët e transplantit të flokëve për shkaqet e humbjes së flokëve, karakteristikat e kokës, shkallën e humbjes së flokëve, shkallën e rritjes së flokëve, cilësinë e gjëndrave të flokëve dhe fillesave të flokëve duke siguruar mundësinë të krahasimit para dhe pas imazheve.

Specialistët për transplantimin e flokëve; regjistroni detajet e analizës së transplantit të flokëve të asistuar nga kompjuteri i pacientit me funksionin e menaxhimit të klientit dhe menaxhoni procesin e trajtimit në një mënyrë më të shëndetshme duke përdorur këto analiza në çdo fazë të trajtimit të pacientit.

ilat janë karakteristikat e analizës së flokëve të ndihmuar nga kompjuteri:

  • Ofron informacionin e nevojshëm për kujdesin e flokëve dhe kokës me imazhe të zmadhuara të përqendruara.
  • Ndjek restaurimin / zëvendësimin e flokëve me arkivimin e figurave dhe arkivimin e raporteve
  • Ajo ofron pamje të drejtpërdrejtë dhe detaje nga shumë kamera video dhe mikroskopë kamerash.
  • Pozicionimi special ju lejon të krahasoni imazhet në ekran.
  • Ai lejon që të gjitha imazhet dhe imazhet e marra të ruhen dhe depozitohen.
  • Karakteristika e raportimit ju lejon të monitoroni imazhet, të dhënat e analizës dhe shënimet gjatë trajtimit; tregon dhe kursen.
  • Siguron arkivimin e raporteve për trajtim të mëtutjeshëm. Krahasimi i raporteve tregon dy raporte të mëparshme dhe të radhës krah për krah.
  • Karakteristika e analizës së flokëve ndihmon në përcaktimin e nivelit të humbjes së flokëve të alopecisë dhe ndihmon në matjen e densitetit të flokëve.
  • Siguron përmasa të tilla si shpërndarja, trashësia dhe dendësia e gjëndrave të flokëve.

Analiza e flokëve të ndihmuar nga kompjuteri është një nga procedurat teknologjike që duhet të aplikohet në trajtimin e humbjes së flokëve dhe operacionet e transplantimit të flokëve sot. Qendra jonë e transplantimit të flokëve zbaton me sukses teknikën e analizës së flokëve të ndihmuar nga kompjuteri për secilin pacient në mënyrë që të bëjmë diagnozën më të saktë në lidhje me pacientin dhe të aplikojmë trajtimin e duhur. Kështu, rritet suksesi i trajtimeve, procedurat e transplantimit të flokëve dhe kënaqësia e pacientit.

Menu