Transplantimi i flokëve FUE

Transplantimi FUE i flokëve

Humbja e flokëve është shumë e keqe për çdo njeri, por është edhe më keq ta zëvendësoni me transplantim të panatyrshëm të flokëve. Qëllimi është që flokët të rivendosin të duken plotësisht të natyrshëm. Me transplantimin e njësive folikulare të flokëve, teknikës FUE, është e mundur të arrini këtë proces duke hequr çdo gjëndër të flokëve një nga një. Teknika e FUE e transplantimit të flokëve, çdo fillesë e flokëve duke përputhur fillesat e tjera për t’i dhënë një pamje krejtësisht natyrale.

Teknika FUE e transplantimit të flokëve lejon kirurgët të zotërojnë procesin e transplantimit dhe të krijojnë një protezë krejtësisht natyrale të flokëve. Teknikë FUE e transplantimit të flokëve gjithashtu; ai siguron orientimin e duhur për çdo gjëndër të flokëve dhe e bën të pamundur dallimin e flokëve të transplantuar nga cikli natyror i flokëve.

Si aplikohet teknika FUE e transplantimit të flokëve?

FUE Hair Transplantation

Me përjashtim të teknikës FUE të transplantimit të flokëve, flokët duhet të rruhen me teknika të tjera FUE të transplantimit të flokëve. Kjo realizohet me zgjidhje higjeno-sterile në klinikën tonë. Më pas aplikohet anestezia lokale. Anestezia administrohet me gjilpëra të imëta, kështu që nuk do të ndjeni dhimbje gjatë heqjes së flokëve. Teknikat e anestezisë pa gjilpërë janë gjithashtu në dispozicion sipas kërkesës.

Rrënjët që do të merren nga receta e Mikro Motor fillon të mblidhen një nga një. Qëllimi është të mblidhen afro 3.500 – 4,000 shartime dhe 7,000 – 8,000 fijet individualisht. Për shkak se shumë shartime janë në shënjestër, ky proces zgjat rreth 7 deri në 8 orë. Rrënjët e mbledhura mbahen në zgjidhje speciale. Pas këtij hapi, përgatiten kanale të përshtatshme flokësh dhe vrima flokësh. Kjo fazë përcakton drejtimin, dendësinë dhe natyralitetin e folikulave.

Flokët e transplantuar do të jenë të natyrshëm pasi të gjitha studimet në qendrën tonë bazohen në drejtimin e gjëndrës. Edhe floktari juaj nuk e kupton që ju keni transplantim të flokëve. Bërja e vrimave të flokëve të hollë dhe të dendur është një proces i vështirë; kërkon ekspertizë dhe përvojë. Me këto vrima të holla dhe të dendura flokësh, transporti juaj do të jetë i dendur dhe i natyrshëm. Kur flokët tuaj rriten, flokët tuaj do të duken si tuajat.

Pas pastrimit të flokëve tuaj me zgjidhje të veçanta, informacioni jepet pas transplantimit. Tani mund të shkoni në shtëpi me flokët tuaj të mbjellë rishtas.

Flokët tuaj fillojnë të rriten pas 4 muajsh dhe vazhdojnë të rriten deri në 1 vit dhe bëhen më të dendura dhe më të plota.

Cilat janë avantazhet e transplantimit të flokëve FUE?

Flokët rriten në kënde të ndryshme në pjesë të ndryshme të kokës. Misioni ynë është të imitojmë natyrën. Për të arritur këtë pamje natyrore dhe të pazbulueshme, flokët e transplantuar duhet të vendosen në pozicionin e duhur, të orientuar saktë, të orientuar dhe të orientuar.

Ruajtja e strukturës natyrale të flokëve të pacientit dhe transferimi i saj në zona të pakta është shenjë dalluese e një transplantimi të suksesshëm të flokëve. Për një rrjedhë natyrale të flokëve të transplantuar, simetrisë dhe rregullimit të pamjes, gjëndrat ngjitëse të flokëve duhet të arrijnë të njëjtën simetri dhe harmoni.

Shtrohen pyetje të shpeshta në lidhje me transplantin e flokëve FUE

Sa e suksesshme është teknika FUE e transplantimit të flokëve ?

Në përgjithësi, suksesi i shartimeve transplantuar me teknikën FUE të transplantimit të flokëve është më i madh se 90% dhe koha afrohet 100% në kohë.

A janë të qëndrueshme rezultatet e transplantimit të flokëve FUE?

Transplantimi i FUE i flokëve është një restaurim i përhershëm i flokëve. Flokët e reja nuk rriten përsëri dhe rriten përsëri; Flokët e transplantuar vazhdojnë të rriten natyrshëm. Pasi të mbarojë transplantimi, rekomandohet të përmirësohen dhe rekomandohen ata që dëshirojnë të shëndetshëm, mbështetje si PRP.

A do të rekomandonit kujdes pas transplantimit të FUE të flokëve?

Nuk kërkohet kujdes i veçantë, por ne rekomandojmë marrjen e terapive mbështetëse si PRP për t’i ndihmuar ata të aktivizojnë folikulat më të hapur dhe të krijojnë një mjedis për rritjen e shëndetshme dhe të shëndetshme të flokëve.

A është transplantimi i flokëve FUE i përshtatshëm për të gjithë?

Ju mund të na kontaktoni për të zbuluar nëse teknika FUE e transplantimit të flokëve është e përshtatshme për pacientin dhe mund të përfitoni nga këshillimi falas. Në konsultim, restaurimi i flokëve mund të përcaktojë qëllimet tuaja, të rishikojë një sërë programesh të tjera dhe zgjidhje kirurgjikale dhe të japë një pamje të qartë të asaj që realisht mund të prisni si një rezultat përfundimtar.

Tullacia e modelit mashkull dhe format e tjera të humbjes së flokëve mund të prishin planet tuaja të jetës. Mungesa e besimit do të ndikojë në mirëqenien tuaj, nga marrëdhëniet personale deri tek aspiratat profesionale, kështu që ju mund të merrni kontrollin mbi të ardhmen tuaj dhe të kontaktoni qendrën tonë Sac October për të mësuar më shumë rreth kultivimit të FAC SAC dhe të rifitoni vetëbesimin tuaj.

Menu