Transplantimi i flokëve DHI

Transplantimi i flokëve DHI është një teknikë minimale pushtuese. Transplantimi i flokëve DHI, Implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve®, është një teknikë moderne e transplantimit të flokëve e zhvilluar nga nëngrupi FUE. Sinergji e trefishtë – teknologjia, puna në ekip dhe teknika merr fuqi.

Çfarë është transplantimi i flokëve DHI?

Transplantimi i flokëve DHI; Eshtë një teknikë e transplantimit të flokëve që siguron afro 100% rezultate në pamje natyrale dhe përdor mjetet më të përparuara të nxjerrjes dhe implantimit me një diametër prej 1 mm për shërim më të shpejtë, duke shkaktuar dëme minimale në gjëndrat e flokëve dhe një proces të shpejtë të shërimit.

Ajo ka ekipin më të trajnuar dhe me përvojë të mjekëve dhe profesionistëve të shëndetit. Vetëm LHRTA dhe universitetet kryesore në Evropë kryejnë procedurat nga personeli shëndetësor i trajnuar dhe i certifikuar posaçërisht në këtë fushë të ekspertizës.

Cila është specialiteti i transplantimit të flokëve DHI?

DHI Hair Transplant

Transplantimi i flokëve DHI është teknika më e përparuar e transplantimit të flokëve. Në kthesën e shekullit, është teknika e fundit e zhvilluar nga ekipi që ecën përpara nga ngurta FUT-Strip dhe zhvillon transportin FUE. Në vitin 2010, hulumtimi në transplantimin e flokëve (DHI) çoi në zhvillimin e implantimit të drejtpërdrejtë të flokëve, dhe sot, Implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve ® është aplikuar gjerësisht në të gjithë botën si një teknikë që i bën të vërteta shpresat dhe pritjet e pacientëve.

Me transplantimin e flokëve DHI ose implantimin e drejtpërdrejtë të flokëve, gjëndrat e flokëve vendosen individualisht në zona të pakta që duhet të transplantohen individualisht në lëkurën e kokës. Folldo gjëndër e flokëve vendoset sipas një drejtimi, këndi dhe thellësie të caktuar, duke siguruar 100% rezultate natyrale dhe zbatueshmëri maksimale falë instrumenteve të patentuar me DHI. Folikulat e implantuar të flokëve vazhdojnë të rriten gjatë jetës së një personi dhe nuk derdhen përsëri.

Përveç të gjitha operacioneve, restaurimi i hotelit, Akademia e Restaurimit në Londër DHAKI, Akademia Tarifore dhe Certifikata i nënshtrohen të gjitha planeve tarifore.

Cilat jane avantazhet e kesaj teknike?

Plotësisht i pajtueshëm: 100% hyrje e sigurt në të gjithë programin kompjuterik pa ndonjë protokoll sigurie.

Rezultati natyror: Thellësia e shartimeve të boshtit siguron një rezultat 100% natyral që kontrollohet plotësisht nga këndi i orientimit.

Pa dhimbje: Ngrini veshjet në një trashësi më shumë se 1 mm nga sipërfaqja e mediave të shtypura deri tek materiali i veshjes.

Garancia maksimale e transportit falas: Transporti i madh pa pagesë 90% zbritje, 50% zbritje ose 90% zbritje.

Vetëm kirurgë specialistë dhe aplikacione të Uqib-it: dëshirojnë ekspertët e tetorit, Akademinë DHI dhe ekspertët e trajnimit se si të certifikohen dhe titten.

Garancia e rritjes së jetës: Vetëm rritja gjatë gjithë jetës quhet gjenetike, gjëndrat e shëndetshme të flokëve zgjidhen dhe implantohen.

Si aplikohet?

Gjatë fazës së marrjes së gjëndrave të flokëve, çdo gjëndër e flokëve nxirret nga zona e dhuruesit duke përdorur një zonë të krijuar posaçërisht të disponueshme me një diametër prej 1 mm ose më pak. Folikulat mbahen më pas në një temperaturë të caktuar dhe pas vendosjes, në një zgjidhje që përmirëson cilësinë e shartimeve pa u ndarë, prerë ose prekur përgjithësisht.

Kjo është madhësia e mbështjellësit të letrës, me një pikëllim të vetëm me tel, me diametër 1 mm në fund të qepjes me një rrufe në qiell të gjithanshme DHI në pritje të patentës dhe një implant të dyanshëm.

DHI sa të jetë e mundur, me kontroll të plotë, kontroll të plotë, 100% sinjalizim të të birit, uygulanabilirlik maksimal dhe ringjallje dhe ringjallje maksimale.

Cilat janë avantazhet e teknikës së transplantimit të flokëve DHI:

  • Ju mund të bëni transplantimin e flokëve DHI, nëse pacienti dëshiron të heq kokën përpara procedurës.
  • Trajtimi i transplantimit të flokëve DHI (Transplantimi i drejtpërdrejt i flokëve) është i përshtatshëm si për pacientët meshkuj ashtu edhe për femrat.
  • Në shumicën e operacioneve, Konsumatorët mund të kthehen në punë ditën tjetër pas seancës.
  • Në rastet e humbjes së tepërt të flokëve dhe kur qimet në pjesën e prapme të kokës nuk janë të mjaftueshme për të mbuluar zonën e marrësit, është e mundur të përdorni flokët e fytyrës dhe të trupit.
  • Meqenëse flokët e implantuar nuk do të bien, nuk kërkohet mjekim afatgjatë. Sidoqoftë, ne ju rekomandojmë të keni ilaçe për të ekzaminuar flokët ekzistues dhe për të parandaluar humbjen.

Zgjatja e plotë dhe zgjatja e plotë e 12 muajve, 12 muaj më parë, por trajtimi i vijës së përparme të flokëve

Pse teknika e transplantimit të flokëve DHI është më e mira?

Për dallim nga metodat e tjera të transplantimit të flokëve – siç janë FUE dhe FUT (Rrip) – me transplantim të drejtpërdrejtë të flokëve, nuk ka nevojë për prerje apo vrimë në zonën e marrësit. Folikulat e flokëve implantohen direkt në sit duke përdorur mjetin e patentuar për implantimin DHI. Në këtë mënyrë, thellësia lejon kontroll të plotë të shartesës, drejtimit dhe këndit të futjes. Për dallim nga metodat e tjera të transplantimit të flokëve, Implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve DHI nuk përfshin një bisturi, prerje prerjeje ose qepje. Njësitë folikulare të flokëve nxirren një nga një me një diametër 1 mm ose më pak duke përdorur një instrument të disponueshëm të dizajnuar posaçërisht për të parandaluar traumat në zonë.

Implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve Me DHI nuk ka trajtim të gjëndrave të flokëve për të shmangur rrezikun e prerjeve nekrotike dhe gjithashtu për të shmangur efektet e qëndrimit shumë të gjatë jashtë mjedisit të tyre natyror. Në vend të kësaj, gjëndrat e flokëve të nxjerra me DHI Implantimi i drejtpërdrejtë të flokëve vendosen dhe ruhen në një temperaturë të caktuar dhe në një zgjidhje që rrit rritjen e tyre pas futjes. Ajo është kryer nga kirurgë dhe ekipe të specializuara në këtë fushë. Ju siguron 100% siguri, rezultate natyrale, zbatueshmëri maksimale dhe rritje të përjetshme gjatë udhëtimit.

Menu