Teknikat e Transplantimit të Flokëve

Teknikat e Transplantimit të Flokëve

emphair

Transplantimi Flokeve DHI

Transplantimi i flokëve DHI është një teknikë minimale pushtuese. Transplantimi i flokëve DHI, Implantimi i drejtpërdrejtë i flokëve®, është një teknikë

Transplantimi i flokëve FUE

Humbja e flokëve është shumë e keqe për çdo njeri, por është edhe më keq ta zëvendësoni me transplantim të panatyrshëm të flokëve.

Transplanti i Flokëve Mbështetur nga PRP

PRP është shkurtesa për “plazma e pasur me trombocitet”, e cila përkufizohet si procedurë për rritjen e rritjes së flokëve dhe rinovimin e flokëve për burra dhe gra që konsiderojnë transplantimin e flokëve. Transplantimi i mbështetur nga PRP i flokëve është …

Dizajn i personalizuar në transplantimin e flokëve

Hapi më i rëndësishëm i procedurës është krijimi i një modeli të personalizuar të flokëve në operacionin e transplantimit të flokëve. Sidomos dizajni i vijës së përparme të flokëve është …

Transplantimi i Motorizuar dhe Manual i Flokëve

Që FUE u bë një teknikë e përshtatshme e transplantimit të flokëve, mjetet e heqjes së FUE kanë pësuar ndryshime dhe përmirësime të konsiderueshme si transplantimi i motorizuar dhe manual i flokëve …

Dizajni i vijës së përparme të flokëve

Pacientët, veçanërisht më të rinjtë, shpesh kërkojnë linja flokësh të sheshta të ulëta. Quiteshtë mjaft e kuptueshme për …

Transplantimi i Flokëve të Këshillave të Arit

Eshtë një nga teknikat më moderne të transplantimit të flokëve që i përkasin nën grupit të teknikës FUE. Teknika e transplantimit të flokëve me ar të artë operohet me…

Transplantimi i mjekrës, mustaqeve dhe vetullave

Kur bëhet fjalë për ndryshimin e stilit të tyre personal, burrat zakonisht ndryshojnë stilin e flokëve të fytyrës për të ripërcaktuar pamjen e tyre ose për të bërë një deklaratë të modës. Ndonjëherë, flokët e shtuar të fytyrës …

Transplantimi i flokëve të gjatë FUE

Zhvillimet më të fundit në teknikën FUE përfshijnë teknikën i paprerë të transplantimit të flokëve, transplantimin e flokëve FUE me flokë të gjatë. Psikologji …

Përcaktimi i vijës së flokëve duke përdorur lazer

Ka pasur një rritje të kohëve të fundit të interesit për “përcaktimin e vijës së flokëve duke përdorur transplantim lazer dhe lazer të flokëve”, i cili …

Transplantimi i Flokëve pa Gjilpërë

Dhimbja gjatë fobisë dhe injeksionit të gjilpërave është shpesh një pengesë e paditur për procedurat e transplantimit të flokëve që mund të pengojnë…

Qelizë Burimore Transplanti i Flokëve

Transplantimi i qimeve të qelizave burimore është një teknikë që përdor qelizat në indet e trupit tuaj për të arritur rendiment superior të flokëve dhe një pamje më të plotë, më të dendur dhe për të …

Transplantimi i Flokëve të IceGraft

Teknika e transplantimit të flokëve IceGraft është një procedurë e transplantimit të flokëve në të cilën përdoret metoda e aplikimit të ftohtë… /p>

Analiza e Flokëve të Ndihmuar nga Kompjuteri

Eshtë një aplikim teknologjik i analizës së flokëve që ofron informacione rreth ciklit të flokëve dhe cilësinë e personit të përdorur në procesin…

Menu