Transplantimi i Flokëve pa Gjilpërë

Transplantimi i Flokëve pa Gjilpërë

Dhimbja gjatë fobisë dhe injeksionit të gjilpërave është shpesh një pengesë e paditur për procedurat e transplantimit të flokëve që mund të pengojnë hyrjen në shërbime efektive të trajtimit. Fobia e gjilpërës, e përcaktuar si një frikë e fortë, e vazhdueshme dhe e paarsyeshme e gjilpërës, prek më shumë se 20% të popullsisë. Transplantimi i flokëve pa gjilpërë; Pajisjet pa gjilpërë përdoren për të injektuar çdo lëng (anestetikë, kortikosteroide) përmes projeksionit intradermal pa dhimbje, pa përdorimin e gjilpërave ose kontaktin me lëkurën e pacientit. Ata depërtojnë në lëkurë me lëng të presionit të lartë. Në këtë mënyrë, pacienti nuk ndjen dhimbje apo dhimbje gjatë transplantimit të flokëve. Teknika e transplantimit të flokëve pa gjilpërë është një mundësi e përshtatshme për pacientët që kanë probleme me humbjen e flokëve dhe tullacinë, por shmangin ndihmën për operacionin e transplantit të flokëve për shkak të frikës nga gjilpërat.

Kush është teknika e transplantimit të Flokëve pa gjilpërë të përshtatshme për të?

Humbja e flokëve mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë për burrat dhe gratë për të pranuar emocionalisht. Mund të ndikojë në vetëbesimin e një personi, veçanërisht kur rënia e flokëve ndodh në moshë të re. Për fat të mirë, ekzistojnë teknika të caktuara të transplantimit të flokëve, siç është Nxjerrja e njësive folikulare (FUE), të cilat ofrojnë një zgjidhje shumë efektive për njerëzit e interesuar në humbjen e flokëve. Përveç kësaj, ekzistojnë teknika dhe metoda të ndryshme në transplantimin e flokëve FUE. Sidoqoftë, është një fakt i njohur që pacientët me fobi të gjilpërave qëndrojnë larg operacioneve të transplantimit të flokëve. Sot, teknikat e anestezisë pa gjilpërë dhe transplantimi i flokëve bëjnë që transplantimi i flokëve të jetë i mundur për këta pacientë.

Si behet teknika e transplantimit të flokëve pa gjilpërë?

Në transplantimin e flokëve pa gjilpërë, pas aplikimit të anestezisë pa gjilpërë, gjëndrat e flokëve merren një nga një me mjete të posaçme implantimi dhe mbillen në zonat që derdhen një nga një në përputhje me modelin dhe planin e flokëve të bërë personi. Asnjë pacient me frikë nga gjilpëra nuk ndjen dhimbje ose dhimbje në çdo fazë të fazës së mbjelljes. Teknika e transplantimit të flokëve pa gjilpërë ofron një

Si është procesi i shërimit në teknikën e transplantimit të flokëve pa gjilpërë?

Needle-Free Hair Transplantation

Teknika e transplantimit të flokëve pa gjilpërë u siguron pacientëve një procedurë të sigurt, minimale invazive të restaurimit të flokëve. Me teknikën e transplantimit të flokëve pa gjilpërë, flokët gradualisht rriten dhe fillojnë të përqendrohen në rreth 1 vit. Pas kësaj periudhe, flokët e transplantuar hyjnë në ciklin natyral të flokëve. Mund të pritet dhe të formohet sipas dëshirës. Në teknikën e transplantimit të flokëve pa gjilpërë, transplantimi i flokëve dhe teknika e përdorur janë shumë të rëndësishme si në të gjitha teknikat e tjera. Shtë shumë e rëndësishme që kirurgu i transplantit të flokëve dhe specialistët e transplantimit të flokëve të jenë të trajnuar dhe me përvojë në transplantimin e flokëve pa gjilpërë. Me operacionin e transplantimit të flokëve të planifikuar duke marrë parasysh frikën e pacientit nga gjilpërat, pacienti mund të heqë qafe problemin e humbjes së flokëve dhe të marrë flokët ashtu siç e imagjinonte.

Cilat janë avantazhet e teknikës së transplantimit të flokëve pa gjilpërë?

Teknika e anestezisë pa gjilpërë: Për transplantimin e flokëve përdoren teknika lokale anestezi anestezi lokale.

Trajtimi minimalisht invaziv: Transplantimi i flokëve pa gjilpërë siguron jo vetëm një proces operimi pa dhimbje dhe pa dhimbje, por gjithashtu zvogëlon rrezikun e ndërprerjes së jetës tuaj të përditshme.

Kirurg specialist dhe avantazh i ekipit: Teknika e transplantimit të flokëve pa gjilpërë zbatohet nga kirurgët e transplantit të flokëve dhe ekipet e transplantimit të flokëve në një mjedis klinik të plotë.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve: Transplantimi i flokëve pa gjilpërë, përveç të gjitha llojeve të flokëve, mund të përdoret si për burrat ashtu edhe për gratë që kanë frikë nga gjilpëra.

Më shumë opsione transplantimi: Transplantimi pa gjilpërë; flokët, kokës, si dhe zona të tjera, përfshirë flokët e trupit, fytyrës dhe vetullave, si dhe humbja e flokëve tek pacientët me frikë nga gjilpëra mund të zgjidhin probleme.

Ju mund të kontaktoni qendrën time të transplantimit të flokëve për të mësuar më shumë rreth asaj se si transplantimi i flokëve pa gjilpërë mund të ndryshojë flokët dhe jetën tuaj.

Menu